Takımımdan Memnunum”

 Takımımdan Memnunum”

Kafkasspor Teknik Direktörü Köksal Demiral, Arabayatağıspor maçında alınan galibiyetten ve oynanan futboldan memnun olduğunu belirterek, 2. yarıda en az hatayı yaparak ligi ilk 3 içerisinde bitirmek istediklerini söyledi.

Süper Amatör Lig B Grubu temsilcimiz Kafkasspor’un Teknik Direktörü Köksal Demiral, hafta sonu Arabayatağıspor deplasmanında alınan 4-1’lik galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulundu.

 MÜCADELENİN İÇİNDE OLMAK İSTİYORUZ

Kafkasspor Teknik Direktörü Köksal Demiral, “2. yarı bizim için çok önemli. Ligin ilk yarısının son maçında Gürsuspor’a 3 puan kaybetmiştik. Bu bizim açımızdan iyi bir sonuç değildi. İkinci yarıya iyi başlamak istiyorduk. Hava koşullarından dolayı ve yılbaşı tatilinden dolayı çok fazla idman yapamadık ve Arabayatağı maçına 1 idmanla çıkabildik. Takımdaki eksiklerimizi biliyoruz. Daha takım tam istediğimiz rayda değil ama iyi olma yolunda. Bundan sonra deplasmanda fakat kendi evimizde gibi hissedeceğimiz Kurtuluşspor ve Yenicespor deplasmanları var. Bu maçlara da iyi hazırlanıp kazanmak istiyoruz veya en azından kaybetmeden bu ligi bitirmek istiyoruz. Grubumuzda güçlü takımlar var. Bütün takımların hedefleri aynı. 6 tane hedefe oynayan takım var. Bunlar da bu grupta ilk 3’e girmek için mücadele veriyorlar. Biz de bu mücadelenin içerisinde olmak istiyoruz. Takımımızda bazı eksikler var ama zamanla bu eksikleri giderip lige devam etmek istiyoruz. Elimizdeki oyuncu potansiyeli bu. Transfer yapabileceğimiz oyuncular da olabilir, ama bizim takımımızı bozmadan faydalı olabilecek oyuncular olursa transfer edebiliriz” dedi.

 “BÖYLE GİDERSE BU KAR ZOR KALKAR”

Yaşanan yoğun kar yağışı sonucunda oluşan saha koşullarından dolayı İnegöl’deki müsabakaların ertelendiğinin hatırlatılması üzerine konuşan Köksal Demiral, “Bu haftaiçi de baktık hiçbir sahada çalışma yok. Bu kadar kar yağmasına rağmen burada bir çalışma olması lazım. Belediyeden bir destek alınıp sahaların temizlenmesi lazım. Böyle giderse bu kar zor kalkar. Suni çimde oynadığımız için sular da gitmiyor. Bazı çalışmaların gerçekleştirilerek sahaların futbol oynanabilir hale getirilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

 “KAFKASSPOR’UN HEDEFLERİ HİÇBİR ZAMAN BİTMİYOR”

Göreve geldiği zaman oyuncularda gözlemlediği isteksizliğin şuan ne durumda olduğunun sorulması üzerine konuşan Demiral, “Kafkasspor’un üzerinde acayip bir baskı var. Her futbolcu bu baskıyı kaldıramıyor. Çünkü Kafkasspor’un hedefleri var ve hedefleri hiçbir zaman bitmiyor. O yüzden futbolcuların böyle bir baskı altında oynaması gerekiyor ama Kafkasspor’u tanımayan bazı oyuncular bu baskıyı kaldıramıyorlar. Zamanla biz bu baskıyı üzerlerinden kaldıracağız. Bu oyuncuları rahat bırakmamız lazım. Oyuncularımız rahat bırakılırsa, dış etkenlerden kendilerini soyutlarlarsa Kafkasspor daha iyi olacaktır. Bu hafta gördük, sporcular biraz daha rahatlardı, yapmak istediklerini yapabiliyorlardı. Arabayatağı da küme düşmemeye oynayan bir ekip, koşan bir ekip. Böyle bir ekiple mücadele etmek de zor ama tecrübeli ve gol ayakları iyi olan oyuncularımızla galibiyeti aldık. Bu oyuncularımız sahne yaptıklarında bir anda tabelayı değiştirebiliyorlar. Bu hafta oynanan oyundan memnunum. En azından futbolcuların kendilerine özgüvenleri biraz gelmeye başladı. O yönden iyi. Ama Kafkassporlu oyuncular biraz daha bu savaşın içerisine sokarlarsa, baskılardan uzaklaşırlarsa daha iyi bir takım olacağız. Arabayatağıspor maçında da istediğimiz sonucu aldık, en azından liderliği yakaladık. Bu grupta liderler her hafta değişebilir önemli olan ligin sonunu lider bitirmek veya ilk 3’ün içerisinde olabilmek. Biz de en az hatayı yapmak istiyoruz çünkü bundan sonra 2. yarı hata yapan takımlar bu ilk 3’ün dışında kalabilirler. İyi bir kadromuz var. Kadromuz birbirlerine güvenirse sonuca ulaşırız” diye konuştu.

 DEMİRAL’DAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Son olarak taraftarlara teşekkür eden Demiral, “Havanın çok soğuk olmasına rağmen bizleri yalnız bırakmadılar. Onlar bizim 12. adamımız, biz onlara çok güveniyoruz. Takımlarına sahip çıksınlar, bu takım güzel şeyler yapacaktır” dedi.



  • BIST 100

    10189,01%-0,76
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,75% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2399,08% -0,41
  • Ç. ALTIN

    3901,36% 0,17